@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 剛好適中既餐具,同埋外形得意既設計,真系先最岩BB用喇~\

2014-2-18 18:52 martinhau123
剛好適中既餐具,同埋外形得意既設計,真系先最岩BB用喇~\

我自己最起初,真系對於自己BB既食野飲野,冇咩點樣唸過~

因為我自己都系呢D咁既人喇~隨隨便便,食飽,醫好個肚就ok既人。。

不過上次番舊屋,聽到自己阿爸阿媽講,咁樣系唔得既喎~

而且又聽佢地講番呢,我自己細個原來都成日會打翻D餐具 - -

既然都講到呢個地步,所以我都研究左好耐,最後買左momma既餐具落黎~

主要系我個B鐘意玩不倒翁~ 個水樽居然就系呢個設計,真系好岩呢~

依家直程當系買左個新玩具俾佢玩囉~ 反正我估我個B都系咁唸添~~

2014-2-19 10:28 Qunnie_Fong3003
一物兩用.真系好方便 ̄︶ ̄

2014-2-19 12:40 holis_hero333
momma我都聽過下。。但未有買過佢地D野黎用

2014-2-19 15:33 issy416
問下自己父母當年系點樣照顧自己既,就可以知道應該點樣照顧個B喇!

2014-2-19 18:34 bob33033
我都最鐘意D有商量過既design出黎既野。。睇落都好pro,試下俾個B用都好

2014-2-20 10:44 mary53242
俾你咁樣講下.又真系要注意多D BB食用既餐具衛生問題BO ~~

2014-2-20 11:39 hey_yeungyeung
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-20 12:55 ayumi_kwok
可以當埋玩具俾BB玩,真系都幾得意!!

2014-2-21 13:05 alvin4682
momma其實我聽過呀~ 系一個歐洲牌子,專設計D BB既野~

2014-2-21 13:43 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-21 15:52 sham_yichang30
[quote]原帖由 [i]hey_yeungyeung[/i] 於 2014-2-20 11:39 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32564489&ptid=2533214][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
個名都幾有意思哈,~ 叫momma,好容易知道系D BB用既野。。 [/quote]

初頭我買果陣都唔識野,就睇名黎買,呢個點睇都應該系好野喇!! 估唔到我眼光真系咁好:35:

2014-2-21 17:42 lingyung
小朋友見到得意同colorful 嘅野自然有興趣, 餵佢食野都易啲~

[url=http://www.youtube.com/watch?v=UbvJ41XxKLI][b][color=#f0ffff]雨僑[/color][/b][/url]

2014-2-24 15:37 Funabori
呢個都系真既~ 對BB黎講,咩都好奇,咁樣就用外形黎吸引佢都好呀!

2014-2-25 17:50 denny543345
不倒翁!? 系咪即系葫蘆呀!?

2014-2-27 14:31 q7e7r8f4
感謝大大的無私分享!!!~感謝大大的無私分享!!!~

頁: [1]