@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 幾百蚊就冧到女,以後洗咩頭痕~

2014-2-28 17:04 evelyn804
幾百蚊就冧到女,以後洗咩頭痕~

有時我自己系男人.其實都一樣覺得我地男人幾冇心意 = =

比如成日date果陣,都系去果幾間既餐廳啊.又食既野差唔多。。

所以更加唔好講送既禮物啦..... 但系呢,唸番月頭果陣,真系好好彩~

收到封e-mail,原來Always jewlery有D平平地幾百蚊既鋯石首飾

就買左條佢最like既粉紅心型頸鏈,我都唔輕手嫁,

粒石都成2卡嫁,不過就4舊都有找

女友收到個刻就笑到四萬咁既口,話好like,仲即刻帶

我諗個網仲有咁多唔同既款式,一個大節送一條都唔洗再頭痕諗買咩送比條女

2014-2-28 17:31 sham_yichang30
我都送花送到臭 = =

2014-2-28 17:56 leptop694
鋯石其實都仲算系平價野.但之不過呢.算系行內幾閃又靚既石喇

2014-2-28 18:27 issy416
我先最頭痛呀! 2月過完情人節.3月條女又生日。。想唔死都幾難  ̄﹏ ̄

2014-3-3 10:14 oscar556556
聽你講,都系300幾,但好似幾唔錯下喎~

2014-3-3 12:13 ayumi_kwok
呢間野其實我都有聽過,我個fd以前買過佢地既野

2014-3-3 17:21 leo_pang670
依家平野真系一樣都有好野既喎!

2014-3-3 18:00 Funabori
我都好想好想好想收到隻戒指啊!!!

2014-3-4 16:58 kolea330
其實我比較怕D石系痴上去果隻,呢隻應該唔系掛~

2014-3-5 11:23 ossicrt65
如果我有机会收到只10卡既钻戒就肯定会嫁俾送比我既人喇≧0≦

2014-3-7 13:35 ktrvmde
其實依家低價向既首飾.都一樣有好高既質素~~

頁: [1]