@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 到底係未想清楚還是玩弄感情??

2008-6-26 03:09 安兒
如果一個男仔同你一起左一日~~~
個日重係幾開心~~~拖左手仔~~~
有講有笑~~~但係第2日突然同你講做番朋友~~~
之後又話未了解你~~冇信心自己係咪鐘意你~~
你會覺得佢係真係未想清楚還是玩弄感情呢?!:mad2:

2008-6-26 13:37 annie_03_02
我就會覺得大家的確係要小小時間去林清楚適唔適一齊先喇,唔好咁衝動作出決定丫!!

如果真係認為一個人玩弄感情好容易睇得出架,你多d留意你身邊ga人就知喇,唔好咁灰牙><"

2008-6-27 00:25 aDaIR___PIu
咁似我既= =.....
我女朋友都話大家唔了解大家.....
做返朋友了解多左就會係埋一齊....
信我la....同佢做朋友先
否則一齊只會成日嘈交.......

2008-7-4 17:18 markneon
其實了解好重要, 衝動一齊會好辛苦, 比d時間及空間大家了解對方, 大家有心相愛, 當係訓練la

2008-7-30 13:00 傻傻傻~~小俊
了解一下好d...

2008-7-31 11:54 型妹板主
如果佢將呢件事唱通街,咪既係玩弄感情囉!

2008-8-1 08:13 傻傻傻~~小俊
我唔信果個人會唱通街...
佢想都冇心去做la!

2008-8-4 18:50 型妹板主
你又知佢吾會?

2008-8-5 10:25 ella520u
其實我既經歷同你差5多..
但係反而係我同佢講話做番朋友...
但係我就係中2佢既...不過我5想咁細個就拍拖...所以先至咁做..
直至到而家仲係中2佢,但我并冇同佢講我仲係中2佢其實我覺得佢5係玩弄感情...5洗惊啦...
世界上大把男仔...冇左1個,仲有另1個架嗎??!
:wink_smiley:

2008-8-6 18:13 bsun
证明这个男人根本就没有认真对待过和你的相处交往,很轻率,这种人,应该远离他,所谓生人勿近,否则受伤的只是你

頁: [1]